Gisteren werd bij mijn weten voor het eerst een helder filmpje over geldcreatie op de Nederlandse televisie vertoond. Het NCRV-programma Altijd Wat had de première.

Op internet zijn inmiddels steeds meer filmpjes te vinden die de achtergrond en de werking van het huidige geldsysteem uitleggen. Onderstaand filmpje van Positive Money is onlangs in het Nederlands vertaald. Een aanrader om te bekijken en eigenlijk verplichte kost voor iedereen. Het geldsysteem is namelijk veel te belangrijk om alleen aan economen en bankiers over te laten. Politici, burgers, wij allemaal dienen te weten hoe het geldsysteem werkt en wat de alternatieven zijn. Deze discussie dient nu los te barsten. De informatie is voorhanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s